2016. december 29., csütörtök

3.Évad 7.Fejezet Álmoknak tűnő látomások

Sziasztok!
Megérkeztem a folytatással, így remélem, hogy ezzel a fejezettel valamilyen szinten lezárom a 2016 évet. Ebben az évben számtalan eseményt sikerült nektek megmutatnom az Égdörgésből, de ez még semmi ahhoz képest, ami jövőre fog következni.
Tartsatok velem jövőre is!

                                                                           Üdv: Cristine Tina SpencerMásnap a reggelinél mindenki a legjobbat akarta nekem és próbáltak kedvesek lenni és nem előhozni a bennem rejlő szörnyeteget, akit szerencsére nem éreztem már egy jó ideje.
 -Gyere ülj le közénk és kóstold meg ezt a finom süteményt! -mondta nekem Aurelia, amire leültem közé és Andrew közé.
Elvettem a tálcán lévő süteményekből egyet és finoman kezdtem el falatozni, amikor Anne tartott felénk széles mosollyal.
 -Örülök, hogy mind itt vagytok gyerekek! -kezdte és végig nézett a társaságunkon. Mind itt voltunk és kérdő tekintettel néztünk rá. -Szeretném ha ma részt vennétek egy kísérletben, ami segítség lehet a társatoknak. -mondta és rám nézett.
 -Miért kell ehhez kísérlet? -kérdeztem és ismét beleharaptam a süteménybe, amikor valami végig áramlott a testemben és előhozta vele Bluenesst.
 -Örülök, hogy köreinkben vagy. -mondta Anne, amire belül teljes sokkot kaptam. Honnan jött rá, hogy átvette a testem felett az uralmat Blueness?
 -Én is nagyon örülök földi halandók egyike. Miféle kísérlettel akartok majd elpusztítani? -kérdeztem, vagyis inkább Blueness. Mindannyian kissé félve néztek rám, de Andrew nem tágított mellőlem és szorosan fogta a derekamat.
 -Kiölünk majd téged Valery agyából csak ehhez szükségünk van arra, hogy megállapítsuk a többiek agyhullámát és a rabodhoz való kötödésüket. -válaszolta és a rabbal egyértelműen rám célzott. Én vagyok ennek a mocskos lénynek a rabja.
Nem engedem, hogy ilyet csináljanak velünk! Nem ölhetnek meg ilyen egyszerűen.
Blueness nagyon félt. Éreztem, de különösebben nem zavart. Azt akartam, hogy öljék ki belőlem őt, így nagy erőt véve magamon tértem vissza.
 -Benne vagyok! -feleltem, amire mindannyian már tudták, hogy visszatértem, így Andrew is sokkal szorosabban vont magához. -Öljétek ki belőlem!

Anne egy kisebb helyiségbe invitált minket, amit eddig még nem láttam, így kíváncsian néztem körbe. Egy hatalmas számítógépes technológia volt középen, ami egy hatalmas ágyhoz volt csatlakoztatva. Anne állítása szerint akit éppen vizsgálnak, annak rá kell feküdni az ágyra és rá kell illeszteni a fejére egy sisakot, amivel sikerül megállapítani, hogy mi az ő agyhulláma és érzése velem.
Először a lányok kezdtek. Aurelia és Peyton agyhullámait is sikerült befognia a rendszernek. Utánuk a fiúk jöttek. Jacob és Andrew is tökéletesen teljesített.
 -Rendben gyerekek köszönöm. Majd kielemezem és hamarosan meg lesz a módszer arra, hogy kiirtsuk belőled a lényt. -Anne szavai megnyugtattak és a mozgalmas nap után Andrewal elmentünk a szobájába, hogy kicsit kettesben legyünk.
 -Ugye minden rendben veled? Most a magad ura vagy e? -kérdezte tőlem, miközben az ágyán feküdtünk. Én az csupasz mellkasán pihentettem a fejemet, míg ő szorosan vonta magához a meztelen testemet.
 -Igen minden rendben és én vagyok az. A bennem lévő szörnyeteg fél elő jönni, mert tudja, hogy úgy is képesek lesztek megölni.
 -Igen valószínűleg sikerülhet. -felelte, bár kissé bizonytalanul.
 -Nem vagy biztos Anne módszerében? -kérdeztem tőle felvont szemöldökkel és a szemeibe néztem.
 -Nem ezzel van a baj Valery. Ez egy földi módszer és nem olyan, mint az övéjük. Kell valami olyan, amit ők készítettek és amivel talán képesek leszünk kiölni őt belőled, de nagyon félek, hogy attól te is meghalhatsz. -felelte és belepuszilt a hajamba.
 -Szeretlek. -csak ennyit tudtam erre az egészre reagálni, mert tényleg így éreztem iránta. Annyira jól esett, hogy végre megtaláltam azt a valakit, aki igazán szeret és nem csak a testem miatt akar. Azt a valakit, aki az első csúnya összeveszésünk után is képes hinni bennem. Aki bármit megtenne azért, hogy velem legyen.
 -Én is nagyon szeretlek téged. -felelte és csókot lehelt az ajkaimra. Már csak az álom nem engedte, hogy tovább hallhassam az ütemes szívverését a mellkasán, mert egy olyan álomvilágba kerültem, ahol dúltak az események. Bár talán lehet, hogy az álmom nem is álom volt hanem egy újabb látomás, de most nem a jövőt mutatta, hanem a múltat.
 -Miért nem tudsz nekünk szót fogadni? -kérdezte anyám, miközben a nappaliban veszekedtünk. Az volt a baja, hogy az éjszaka ellógtam egy sráccal. 
 -Mert már nem vagyok kislány. Három hónap múlva érettségizek anya. Már nem vagyok a kicsi lányotok. -üvöltöttem, amire lekevert nekem egy hatalmasat. 
 -Mi folyik itt? -jött be az apám a nappaliba és kissé félve nézte végig, ahogy sírva a földre rogyom. 
 -A lányod ellógott egy mocskos alakkal, aki meg akarta őt döngetni. Úgy találtam rá az utcán!
 -Nem feküdtem le vele! Nem történt semmi hidd már el. -ordítottam, amire a bátyám is bejött a nappaliba. Apával ellenben ő egyből oda rohant hozzám és szorosan ölelt át.
 -Valery minden rendben? -kérdezte hirtelen Andrew, amire ijedten nyitottam ki a szemeimet és néztem rá. -Rosszat álmodtál? Mert elkezdtél szipogni, mintha sírnál.
 -Igen minden rendben vagy. Tényleg csak rosszat álmodtam. -feleltem mosolyogva és visszaaludtam.
Bár ne tettem volna, mert most tényleg kapcsolatba kerültem a nagyúrral.
 -Nahát felkavart az álmod ugye? -kérdezte széles mosollyal, miközben a réten voltunk. 
 -Te idézted nekem elő, hogy ezt lássam? Miért? -kérdeztem, amire elnevette magát és közelebb lépet hozzám. 
 -Sajnos pont a lényeget nem láttad. 
 -Nem is akarom. -feleltem, bár nem tehettem ellene semmit. 
Felnyitottam a szememet és kérdő tekintettel néztem végig a szobában. Andrew éppen az igazak álmát aludta, így óvatosan ültem fel. Nem érettem, hogy miért ébredtem fel, de egy kis idő után máris világossá vált. Mike állt előttem. Olyan rég volt, hogy szóba hoztuk őt erre most ő áll előttem.
 -Mit keresel te itt? -kérdeztem tőle. -Most megint álmodok ugye? Te halott vagy.
 -Ez nem álom szépségem. -felelte és most már az ágy mellett állt.
 -Nem lehetsz életben! Láttuk apámmal, ahogy eltemetnek. Ez az, amit a nagyúr mutatni akart?
 -Magamat akartam megmutatni. Én vagyok az. A nagyúr.
Hatalmasra kerekedett a szemem és nem tudtam elhinni.
 -Ez hazugság! Nem lehetsz itt és nem az ő testében! -üvöltöttem. Andrew erre fel sem ébredt.
 -Nem vagyok itt igazából. Az agyadban vagyok benne, de tényleg én vagyok az. A nagyúr én vagyok már születésem óta. Figyeltelek, ahogy most is. Magamévá tettelek, ahogy majd még fogom. Te vagy az én királynőm. Nem emlékszel ZAFÍR? -kérdezte, amire hatalmasat sikoltottam, mert nem akartam elhinni.
Hatalmasat ugrottam és csapzottan néztem körül. Ez csak valami álom volt, mert Andrew kérdő tekintettel nézett rám, ahogy már másodszor így kelek fel az éjszaka közepén. Nem bírtam tovább és hatalmas zokogásban törtem ki, amire Andrew átölelt és hagyta, hogy a vállán sírjam ki magamat. Nem szólt semmit, mert tudta, hogy így lesz a legjobb. Ki kellett sírnom ezt az egészet magamból.

2 megjegyzés:

 1. Hogy a büdös jó életbe!!!
  Azta! Ez aztán forgatagos rész! Misztim, hát persze, hogy veled tartok 2017-ben is, főleg ha ilyeneket írsz. Nem semmi rész volt ez. Folytatást már holnap! Komolyan nem bírom ki.
  Puszi, Vivi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Vivim :)
   Hu nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire tetszett :)
   Hát nem ígérhetem, mert most a Szabadságra jön majd a rész ;)
   puszi

   Törlés