2016. augusztus 19., péntek

2.Évad 11.Fejezet A várt első alkalom

Sziasztok!
Nos most talán egyesek örülnek, hogy ezt a fejezetet hamarabb vagy netán késöbb hoztam  és nagyon remélem, hogy a többi négy fejezetet is sikerül az iskola kezdés előtt kiposztolnom nektek.
Köszönöm mindenkinek, aki szereti a blogomat, mivel nagyon jól esik.
Ui: ez a fejezet kimondottan 16+-os! 
                                       
                                                                                              Üdv: Cristine Tina Spencer


Az ő szobájába tévedtünk be, ahol rögtön lehuppantam a rozoga, használt matracos ágyra és rádőltem úgy, hogy a párna pontosan a fejem alatt legyen.
-Miért pont én vagyok az elcseszett? -kérdeztem magamtól, amire Andrew is lehuppant mellém és a fejét mellém döntötte.
-Nem vagy elcseszett. -felelte és rám nézett, így én is kénytelen voltam eldönteni úgy a fejemet.
-Szerinted ha valaki látja a jövőt és természetfeletti a szervezete az nem elcseszett?!
-Kicsim szerintem különleges vagy! -mondta és az újjaival végig simított az állam vonalán.
-Átok vagyok Andrew! -nyeltem egy nagyot és elfordítottam a fejem, hogy ne nézzen a könnyes szemembe. -Utálom, hogy ilyen vagyok. Meg akarok halni! -motyogtam, amire hirtelenjében felült az ágyon és magához rántott, így egymással szemben ültünk. Dühös tekintete égette az én magányos tekintetem.
-Miről beszélsz? Soha sem fogom engedni, hogy megölesd magad éretted? Ígérem, hogy minden jól fog véget érni és soha többé nem leszek ilyen. -mondta és egy csókot lehelt a homlokomra aztán szorosan magához vont. -Szeretlek ugye tudod?
-Te vagy az egyetlen, aki igazán szeret és kiáll mellettem. -válaszoltam és eltávolodtam tőle. Egymás szemébe néztünk, amikor megragadta az államat, magához húzott ismét és megcsókolta kiszáradt, lila ajkaimat. Egyenletes táncot jártak, amikor mind a ketten egyszerre nyögtünk föl.
-Én most akarom Valery! -jelentette ki és éreztem, hogy lélegzete a számban van.
Hatalmasat nyeltem és ismét nyögtem egyet, amire huncut mosolyra húzta a száját és ismét folytatta az ajkaim kényeztetését.
-Én is most akarom Andrew! -feleltem, amire eltávolodott tőlem egy picit és visszadöntött az ágyra. Fölém tornyosult és elkezdte a nyakamat csókolgatni, miközben a pólómat próbálta felgyűrni.
-Had segítsek! -kuncogtam és egyszerre rántottuk le a testemet takaró anyagot rólam. Amikor meglátta, hogy most nincs rajtam melltartó kaján vigyorra húzta a száját és ismét megcsókolt.
Felültetet, így az ölében ültem és pucér felsőtestemet simította miközben csókolóztunk.
-Gyönyörű vagy! -morogta a csók közben miközben felkacagtam és szorosabban magamhoz vontam.
-Tudod, hogy ha valaki akkor mondta volna nekem, hogy a mogorva Andrew Peterson azt mondja majd nekem egy intim pillanat közben, hogy gyönyörű vagyok kiröhögtem volna. -nevettem fel, amire értetlen arccal nézett rám.
-Mogorva? -kérdezte felvont szemöldökkel.
-Meg szexi. -sóhajtottam és lerántottam róla a felsőtestét takaró anyagot. Ismét maga alá gyűrt, levette a nadrágjainkat és a fehérneműnket, feltette az óvszert és megtört az, amire már egy ideje vártunk.
Minden olyan hosszúnak tűnt és olyan tökéletes, felemelő és fantasztikus élménynek, hogy a végén azt hittem csak álmodom, amikor eltávolodott tőlem és mellém dőlt betakarva mind kettőnket a fehér takaróval.
-Ez elképesztően jó volt! -mondta és alul még matatott valamit. Gondolom az óvszert tüntette el.
-Úgy gondolod? -kérdeztem tőle és felé fordultam.
-Mi az hogy! Remélem máskor is örömet tudok neked szerezni ilyen rossz nap után. -mondta, amire rámosolyogtam és megcsókoltam.
-Szerintem mennünk kéne vacsorázni nem gondolod? -kérdeztem tőle egy idő után, amire helyeselt és felült. Én is így tettem és egy alapos zuhanyzás után visszavettük a ruháinkat.
-Szerinted észreveszik majd, hogy mi szeretkeztünk? -kérdeztem tőle, amire megrántotta a vállát és kézen fogva kivezetett a szobából.
Elmentünk az étkezőig és beálltunk a sorba kajáért, amit meg is kaptunk egy idő után és leültünk egy üres asztalhoz, amikor a többiek éppen oda jöttek hozzánk és leültek mellénk.
-Annyira örülök, hogy itt vagytok! Azt hittük elszöktetek. -aggódott Aurelia, amire mind a ketten rámosolyogtunk.
-Talán jobban is tettétek volna ha elmentek. -mondta Ryan és leült Aurelia mellé átkarolva a vállát.
-Mivel az apád és Anne nagyon rátapadtak erre az egészre és rengeteg választ akarnak. -fejezte be Jacob és ő is leült mellénk.
 -Ne aggódjatok egy könnyen nem szabadultok meg tőlünk. -mondta Andrew, amire hatalmas csönd telepedett a társaságra.
-Miért piros az arcotok és gubancos a hajatok? -kérdték tőlünk, amire mind a ketten egymásra néztünk. Most el kéne nekik mondanunk, hogy szeretkeztünk? Nem csak a mi dolgunk ez?
-Gyakoroltunk egy kicsit arra a napra. -felelte Andrew, amire mély levegőt vettem.
A többiek helyeseltek és elkezdtek dumálni, hogy ők mit csináltak addig.
-Remélem készen álltok Valery!
-Mire? 
-A végitéletre édesem. Mindenki megfog halni. Még a drága partnered is! 
A pillanatnyi kommunikáció vagy látomás után arra az illerőre néztem, akit szeretek. Nem engedhetem, hogy megöljék őt! Ha ő halott lenne én is az lennék.
-Basszátok meg mocskos űrlények! 
-Nyugalom édes. Mindennek megvan a maga ideje. 
 Nekünk pedig te kellesz, és addig nem állunk le amíg meg nem szerzünk. Készülj!
 -Felkészültem, hogy végezzek veled! 
Újra a valóéletben voltam és folytattam a többiekkel a beszélgetést, amikor képfoszlányok fedték be az agyamat. Én és valaki az ágyban szeretkeztünk, bár azt hittem az az illető Andrew, de amikor a szőke, göndör tincsei az arcomba lógtak és eltávolodott tőlem észrevettem jellegzetes mosolyát.
-Bassza meg te vagy az Mike? -kérdeztem és felálltam az asztaltól.
A többiek kérdőn néztek rám, s apám is átkarolt, hogy nyugtasson.
-Nem hiszem el! Elég legyen! -üvöltöttem,s a fejemet fogtam, miközben Mike volt előttem.2 megjegyzés:

 1. Ki a francom ez a Mike?!! Takarodjon Valery közeléből. Valery Andrew-é és pont. Tudod most ilyen szerelmes hangulatomba vagyok ezért ez most nagyon jól eset. Végre megtörtén, ÁÁá.
  Nagyon jó lett, sok puszi.
  Ui: legyen időd megirni azt a negy rész!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mike az, aki Valery másik látomásában is felbukkant ;)
   Igen,igen Andrew-é <3 :)
   Köszii és nyugi megpróbálom.
   puszii

   Törlés